Styx Aroma Derm Creme De Contour stangrinantis kūno kremas

Nauja Styx Aroma Derm Creme De Contour stangrinantis kūno kremas Padidinti

Styx Aroma Derm Creme De Contour stangrinantis kūno kremas

Prekės ID: 85017
Prekės ID: 85017

34,49 €

Prekės ID: 85017
Prekės ID: 85017

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stangrina, anticeliulitinė, modeliavimui/formavimui, tobulina odos tekstūrą, puoselėja, gerina kraujotaką, pakelianti, suteikia elastingumo, suteikia šildantį efektą, prisotina odą deguonimi, stiprinamasis, pašalina toksinus, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, maitinanti, glotnina, glotninanti
Produkto tipas Kremas, Kūno kremas, Anticeliulitinė priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Eteriniais Aliejais, su azijinės centelės ekstraktu, Su jūros druska, Su simondsijų aliejumi, Su jojoba, Su Makadamijos Aliejumi, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nelaukite ypatingos progos pasirūpinti savimi. Kiekviena diena yra tobulas laikas jaustis ypatingai ir suteikti savo odai reikiamą priežiūrą! Šis Styx Aroma Derm Creme De Contour kūno kremas užtikrins, kad Jūsų oda taptų stangri.

Styx Aroma Derm Creme De Contour kremo sudėtyje esančios natūralios veikliosios medžiagos skatina mikrocirkuliaciją ir akivaizdžiai mažina celiulitą. Priemonė pakelia ir stangrina kūno odą. Taip pat padidina odos tonusą, turgorą ir elastingumą. Pašalina „apelsino žievelės“ simptomą, suteikdama kūnui idealius kontūrus ir tonusą. Šis kūno kremas sušildo audinius ir deguonies apykaitą. Azijinės centelės ekstraktas stiprina kapiliarius ir šalina toksinus. Natūralus eteriniai aliejai atkuria odą ir padeda kovoti su celiulitu. Jūros druska – stiprina, o simondsijų ir makadamijos aliejai maitina odą. 

Rinkitės šį kremą ir mėgaukitės stangria, lygia ir glotnia kūno oda. 

Tinka naudoti profesionalams!

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: tepkite 1-2 kartus per dieną problemines vietas ryte ir vakare po dušo, vengdami kontakto su limfmazgiais, dekoltė ir krūtine. Nerekomenduojama priemonės naudoti tose vietose, kur yra išsiplėtusių kapiliarų. 

SVARBU! Po priemonės naudojimo, bent kelias valandas venkite saulės spindulių patekimo ant teptų vietų. Nenaudokite mažiau nei 60 minučių prieš kontaktą su aktyvia saulės spinduliuote. Nerekomenduojama jautriems odos tipams.

AQUA (WATER), GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, CETEARYL WHEAT STRAW GLYCOSIDES, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, LIMONENE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA/TETRAPHYLLA SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BENZYL NICOTINATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, FUCUS VESICULOSUS (BLADDERWRACK) THALLE EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, LINALOOL, CITRAL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite kremą ant švarios ir sausos kūno odos 1-2 kartus per dieną. Nerekomenduojama priemone tepti tose vietose, kur yra išsiplėtusių kapiliarų.  SVARBU! Po priemonės naudojimo, bent kelias valandas venkite saulės spindulių patekimo ant teptų vietų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Kūno kremas

Parašyti atsiliepimą

Styx Aroma Derm Creme De Contour stangrinantis kūno kremas

Styx Aroma Derm Creme De Contour stangrinantis kūno kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui