The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue maitinamoji naktinė veido kaukė

The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue maitinamoji naktinė veido kaukė Padidinti

The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue maitinamoji naktinė veido kaukė

Prekės ID: 64556
Prekės ID: 64556

30,99 €

Prekės ID: 64556
Prekės ID: 64556

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 75 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Maitinanti, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, stangrina, skaistina, švelnininimui, grąžina gyvybingumą, atkūrimui/atstatymui, naktinis
Produkto tipas veido kaukė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Kanapių Sėklų Aliejumi

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

The Body Shop yra pasaulinė grožio kompanija, kurios tikslas yra suteikti žmonėms gerovės jausmą – jų veidams, kūnams ir sieloms. The Body Shop siekia įnešti teigiamas permainas pasaulyje per savo aukštos kokybės, gamtos įkvėptus veido odos, plaukų ir makiažo produktus, kurie gaminami etiškai ir darnoje su gyvąja gamta.

Atraskite kanapių sėklų aliejaus naudą su The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue maitinamąja naktine veido kauke. Intensyviai drėkinanti, be jokio riebumo pojūčio, kaukė pradeda veikti, kol jūs miegate, kad prisotintų ištroškusią odą drėgmės. Priemonė sausai odai suteikia stangrumo, o ant odos atsiranda drėkinamasis šydas, kuris išlieka iki 72 valandų. The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue maitinamosios veido kaukės sudėtis praturtinta kanapių sėklų aliejumi, kuris gerai žinomas dėl savo itin maitinančių ir odą atkuriančių savybių. Panaudojus šios priemonės, jūsų oda taps skaistesnė, švelnesnė ir gyvybingesnė.

Kaip naudoti: pirštais užtepkite storą kaukės sluoksnį. Palikite 5-10 minučių, tada įmasažuokite į odą ir servetėle pašalinkite perteklių. Palikite kaukę per naktį. Naudokite 2-3 kartus per savaitę ant švarios odos.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Myristyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum/Fragrance, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Limonene, Linalool, Citric Acid, Tocopherol, Geraniol, Undaria Pinnatifida Extract, Citral, CI 77288/Chromium Oxide Greens, CI 19140/Yellow 5.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: pirštais užtepkite storą kaukės sluoksnį. Palikite 5-10 minučių, tada įmasažuokite į odą ir servetėle pašalinkite perteklių. Palikite kaukę per naktį. Naudokite 2-3 kartus per savaitę ant švarios odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Parašyti atsiliepimą

The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue maitinamoji naktinė veido kaukė

The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue maitinamoji naktinė veido kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui