Vivian Gray White Musc & Ananas rinkinys (300 ml. dušo gelis + 300 ml. kūno losjonas)

Nauja Vivian Gray White Musc & Ananas rinkinys (300 ml. dušo gelis + 300 ml. kūno losjonas) Padidinti

Vivian Gray White Musc & Ananas rinkinys (300 ml. dušo gelis + 300 ml. kūno losjonas)

Prekės ID: 85893
Prekės ID: 85893

14,29 €

Prekės ID: 85893
Prekės ID: 85893

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Asmens higienai, nuvalo, valymui, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, pašalina riebalių perteklių, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, maitinanti, subalansuoja, tonizuoja, minkštinanti, apsaugo, tobulina odos tekstūrą, puoselėja, gerina nuotaiką, neapsunkina
Produkto tipas Dušo gelis, Gelis, Kūno losjonas, Losjonas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Baltasis muskusas, Ananasas
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nelaukite ypatingos progos pasirūpinti savimi. Kiekviena diena yra tobulas laikas jaustis ypatingai ir suteikti savo odai reikiamą priežiūrą! Šis Vivian Gray White Musc & Ananas rinkinys padės pasirūpinti savo kūno švara ir priežiūra.

Rinkinyje:

Vivian Gray White Musc & Ananas Shower Gel dušo gelis 300 ml. Priemonė efektyviai valo, pašalina nešvarumus, riebalų perteklių ir prakaitą. Taip pat ši priemonė drėkina odą ir pašalina sausumo pojūtį. Priemonės formulė yra praturtinta rūpestingomis sudedamosiomis dalimis. Veikliosios medžiagos ne tik valo, bet ir maitina kūno odą. Dušo gelis susijungęs su vandeniu sukuria minkštas putas, kurios švelniai pašalina bet kokius nešvarumus. Priemonė išlaiko natūralų lipidų balansą, prisotina odą drėgme ir tonizuoja. Stilingas, patrauklus dizainas pavers šį gelį ne tik puikiu asmeniniu pirkiniu, bet ir gera dovana.

Vivian Gray White Musc & Ananas Body Lotion kūno losjonas 300 ml. Priemonė drėkina, minkština ir apsaugo odą nuo išsausėjimo. Šis kūno losjonas ne tik puoselėja odą, bet ir pakelia nuotaiką bei didina pasitikėjimą savimi. Kūno losjonas neapsunkina odos.

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti:

Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Losjonas: kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Shower gel: AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Losjonas: kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas
Dušo gelis
Gelis
Kūno losjonas

Parašyti atsiliepimą

Vivian Gray White Musc & Ananas rinkinys (300 ml. dušo gelis + 300 ml. kūno losjonas)

Vivian Gray White Musc & Ananas rinkinys (300 ml. dušo gelis + 300 ml. kūno losjonas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui