Apis Optima Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems ir pažeistiems plaukams

Apis Optima Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems ir pažeistiems plaukams Padidinti

Apis Optima Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems ir pažeistiems plaukams

Prekės ID: 77713
Prekės ID: 77713

6,49 €

Prekės ID: 77713
Prekės ID: 77713

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 300 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, drėkinimui, neapsunkina, stiprinamasis, maitinanti, švelnininimui, prideda sveiką blizgesį, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, valo poras, pašalina toksinus, raminanti, gaivinanti, gerina kraujotaką, prisotina odą deguonimi, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, suteikia elastingumo, augimo skatinimui, nuo plaukų slinkimo, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, stiprina kapiliarus, nuo pleiskanų, sumažina odos pleiskanojimą , normalizuoja galvos odos lipidų pusiausvyrą, pasižymi antibakterinėmis savybėmis
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Pažeistiems
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su mineralais, Su Vertingaisiais Mineralais, Su argano aliejumi, Su Kolagenu, Su Šilko baltymais, Su Alavijo ekstraktu, Su Alaviju, Su Taukmedžio Sviestu, Su Šalavijų ekstraktu, Su Antibakteriniais Komponentais, Su varnalėšų ekstraktu, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu C, Su vitaminu E

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Apis Optima Shampoo drėkinantis šampūnas skirtas sausiems ir pažeistiems plaukams.

Inovatyvi formulė, praturtinta mineralais iš Negyvosios jūros, Maroko argano aliejumi, jūriniu kolagenu, šilko proteinais ir alavijo ekstraktu, intensyviai drėkina plaukus jų neapsunkindama. Stiprina iš vidaus, giliai maitina, todėl plaukai tampa sveikesni, švelnesni ir žvilgantys. Šampūnas taip pat sumažina neigiamą išorinių veiksnių poveikį.

Negyvosios jūros mineralai pasižymi gebėjimu giliai prasiskverbti į odos poras ir jas išvalyti, skatina ląstelių medžiagų apykaitą, aktyvina natūralias odos funkcijas ir stiprina jos gebėjimą pašalinti toksines medžiagas. Jie pasižymi raminamuoju poveikiu, stiprina, atgaivina, gerina poodinių kraujotakos procesų funkcionavimą, todėl oda geriau aprūpinama deguonimi ir atgaivinama.

Argano aliejus – jaunystės eliksyras, pasižymintis galingu regeneraciniu poveikiu.

Taukmedžio sviestas pasižymi išskirtinėmis maistinėmis ir regeneracinėmis savybėmis bei saugo nuo UV spindulių.

Šilko baltymai aktyviai drėkina plaukus ir galvos odą. Intensyviai regeneruoja, grąžina plaukams švelnumą, elastingumą ir žvilgesį. Akivaizdžiai kondicionuoja ir stiprina odą, sumažina neigiamą išorinių veiksnių poveikį.

Kolagenas atsakingas už plaukų folikulų mitybą, skatina augimą ir reikalingas sveikiems plaukams. Kolagenas taip pat yra veiksnys, lėtinantis plaukų slinkimo procesą. Jis stimuliuoja plaukų folikulus, gerindamas jų struktūrą, suteikia apsauginį barjerą aplink vidinę plauko struktūrą ir stiprina.

Šalavijų ekstraktas veikia antiseptiškai, stimuliuoja odą ir kraujotakos funkciją.

Ekstraktas iš lauko asiūklio normalizuoja riebalų gamybą ir sutraukia poras, taip pat stiprina kraujagysles. Tepamas ant plaukų jis suteikia blizgesio, mažina slinkimą, mažina pleiskanų atsiradimą ir neleidžia plaukams žilti.

Varnalėšų ekstraktas – intensyvi priemonė, žinoma kaip Nr. 1 kovojant su plaukų slinkimu. Jis atsakingas už tinkamą plaukų augimą, normalizuoja galvos odos būklę.

Alavijų ekstraktas suteikia odai optimalų drėkinimą ir elastingumą, gerina kraujotaką, stimuliuoja ląsteles, maitina ir turi antibakterinį poveikį. Jame gausu vitaminų A, B, C, E ir mineralų.

Kaip naudoti: užtepkite šampūną ant drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite. Nuplaukite drungnu vandeniu.

Aqua , Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Urea & Glycol Distearate & Lauramide MEA & Stearamide MEA, Parfüm, Limonene, Citral, Cocamidopropyl Betaine, Cymbopogon Flexuosus Extract, Collagen, Hydrolyzed Elastin, Enoxyethanol, Sal Maris, Hydrolyzed Silk, Citric Acid, Grapefruit Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Arctium Lappa (Burdock) Extract, Melissa Officinalis Extract, Aloe Extract, Salvia Officinalis ( Sage ) Leaf Extract, Cyclopentasiloane, CI 47005.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite šampūną ant drėgnų plaukų ir švelniai įmasažuokite. Nuplaukite drungnu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Apis Optima Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems ir pažeistiems plaukams

Apis Optima Shampoo drėkinantis šampūnas sausiems ir pažeistiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui