Aveda Full Spectrum Permanent ilgalaikiai plaukų dažai

Aveda Full Spectrum Permanent ilgalaikiai plaukų dažai Padidinti

Aveda Full Spectrum Permanent ilgalaikiai plaukų dažai

Prekės ID: 63399
Prekės ID: 63399

15,49 €

Prekės ID: 63399
Prekės ID: 63399

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 80 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų dažymui, prideda sveiką blizgesį, ilgai išliekantis, spindesiui
Produkto tipas Plaukų dažai
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Tinka veganams, Su Vertingaisiais aliejais, Su Saulėgrąžų aliejumi, Su Ricinos aliejumi, Su simondsijų aliejumi, Su kokosų aliejumi

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Aveda Full Spectrum Permanent yra kreminiai plaukų dažai, kurie suteikia galimybę sukurti bet kokį atspalvį, kokį tik galite įsivaizduoti!

Sukurta su firminiu Aveda apsauginių augalų aliejų mišiniu, įskaitant sertifikuotus ekologiškus saulėgrąžų, ricinos, simondsijų, kokosų ir babassu aliejus, ši plaukų dažų serija padeda kondicionuoti plaukus ir suteikia jiems nuostabaus blizgesio. Dažų formulėje yra tik oksidaciniai dažai, kurie išsivysto plauko žievės pluošto viduje, kad užfiksuotų ilgalaikę spalvą, kuri išlieka tikroviška ir padeda sukurti platesnį spalvų spektrą, veikdama kaip natūraliai gaunamas spalvos modifikatorius, pagerinantis atspalvių diapazoną ir padedantis sukurti geriausią spalvą. 93% natūralios kilmės Aveda Full Spectrum plaukų dažai specialiai sukurti lengvam pritaikymui ir naudojimui.

Pagrindinės savybės:

- lengvas spalvos įsiskverbimas;

- 100% žilos spalvos padengimas vos per 30 minučių;

- suteikia spindintį blizgesį ir ilgai išlieka;

- su tiksliai sukalibruotais atspalviais gaunami neįtikėtini rezultatai;

- sukuria begalinius atspalvius;

- tinka veganams;

- 93% natūralios kilmės ingredientų.

Kaip naudoti: naudojimo metu būtina mūvėti specialias pirštines. Į ne metalinį dubenėlį sumaišykite plaukų dažus ir oksidacinę emulsiją, santykiu, nurodytu ant gaminio įpakavimo. Mišinį tepkite ant paruoštų sausų plaukų tokiu būdu, kokio rezultato norite. Palaikykite gamintojo nurodytą laiko tarpą ir kruopščiai bei gausiai nuplaukite šiltu vandeniu. Norint paruošti didesnį arba mažesnį produkto kiekį, reikėtų laikytis tokios proporcijos, kokia nurodyta ant gaminio pakuotės.

Ammonium Hydroxide, Aspalathus Linearis (Red Tea) Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Cocamide Mea, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax, Cire De Carnauba), Decyl Glucoside, Erythorbic Acid, Glycerin, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Soy Protein, M-Aminophenol, Maltodextrin, Oleic Acid, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, P-Aminophenol, Resorcinol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Sulfite, Steareth-21, Tetrasodium Edta, Toluene-2,5-Diamin Sulfate, Vanillin, Water\Aqua\Eau

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudojimo metu būtina mūvėti specialias pirštines. Į ne metalinį dubenėlį sumaišykite plaukų dažus ir oksidacinę emulsiją, santykiu, nurodytu ant gaminio įpakavimo. Mišinį tepkite ant paruoštų sausų plaukų tokiu būdu, kokio rezultato norite. Palaikykite gamintojo nurodytą laiko tarpą ir kruopščiai bei gausiai nuplaukite šiltu vandeniu. Norint paruošti didesnį arba mažesnį produkto kiekį, reikėtų laikytis tokios proporcijos, kokia nurodyta ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dažai

Parašyti atsiliepimą

Aveda Full Spectrum Permanent ilgalaikiai plaukų dažai

Aveda Full Spectrum Permanent ilgalaikiai plaukų dažai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui