Bumble and bumble Bb. Curl 3-In-1 Conditioner drėkinantis kondicionierius garbanotiems/banguotiems plaukams

Bumble and bumble Bb. Curl 3-In-1 Conditioner drėkinantis kondicionierius garbanotiems/banguotiems plaukams Padidinti

Bumble and bumble Bb. Curl 3-In-1 Conditioner drėkinantis kondicionierius garbanotiems/banguotiems plaukams

Prekės ID: 79677
Prekės ID: 79677

27,99 €

Prekės ID: 79677
Prekės ID: 79677

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, prideda sveiką blizgesį, nuo plaukų slinkimo, palengvina plaukų iššukavimą, gaivinanti
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Banguotiems, Garbanotiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės netestuojama su gyvūnais, Be Parabenų, Be Ftalatų, Be Mineralinių Aliejų, Be Formaldehidų, Su Avokadų aliejumi, Su Kokosų Aliejumi, Su simondsijų aliejumi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Kakavos Sviestu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bumble and bumble Bb. Curl 3-In-1 Conditioner drėkinantis kondicionierius yra sustiprintas turtingu aliejų ir sviesto mišiniu. Jį galima naudoti trimis skirtingais būdais: išskalauti, nenuplauti arba palaikyti ir nuplauti, kad plaukai būtų blizgūs, giliai sudrėkinti ir sumažėtų slinkimas. Idealiai tinka visų tipų garbanoms, siekiančioms drėgmės ir sumažinto garbanojimosi.

Šis kondicionierius yra patobulintas turtingu avokadų, kokosų ir simondsijų aliejų bei taukmedžio ir kakavos sviestų mišiniu, kuris giliai drėkina garbanotus plaukus. Viršutinės putojančio rožinio greipfruto ir saldžių citrinų natos paryškina šio aromato jazminų ir pakalnučių gaivumą, pereinant į šiltą miško bei muskuso foną.

Be bandymų su gyvūnais. Be parabenų, ftalatų, mineralinio aliejaus ir formaldehido.

Kaip naudoti: 

Kaip drėkinamasis kondicionierius: išlyginkite ir perbraukite pirštais per plaukus arba šukomis su plačiais dantimis, palikite minutę ar dvi (arba ilgiau, jei reikia papildomo drėkinimo) ir išskalaukite.

Kaip nenuplaunamas kondicionierius: išlyginkite ir įtrinkite pirštais arba plačiais dantimis šukomis ir palikite. Nenuplaukite.

Kaip bendras plovimas: praleiskite plovimą šampūnu ir masažuokite priemonę nuo šaknų iki galiukų, tada nuplaukite.

Water\Aqua\Eau, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearalkonium Chloride, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Hydrolyzed Wheat Protein PG-Propyl Silanetriol, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Lactic Acid, Octyldodecyl Citrate Crosspolymer, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Pantethine, Sodium PCA, Phytantriol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyquaternium-51, Urea, Alcohol Denat., BHT, Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Kaip drėkinamasis kondicionierius: išlyginkite ir perbraukite pirštais per plaukus arba šukomis su plačiais dantimis, palikite minutę ar dvi (arba ilgiau, jei reikia papildomo drėkinimo) ir išskalaukite.Kaip nenuplaunamas kondicionierius: išlyginkite ir įtrinkite pirštais arba plačiais dantimis šukomis ir palikite. Nenuplaukite.Kaip bendras plovimas: praleiskite plovimą šampūnu ir masažuokite priemonę nuo šaknų iki galiukų, tada nuplaukite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

Bumble and bumble Bb. Curl 3-In-1 Conditioner drėkinantis kondicionierius garbanotiems/banguotiems plaukams

Bumble and bumble Bb. Curl 3-In-1 Conditioner drėkinantis kondicionierius garbanotiems/banguotiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui