CHI Luxury Black Seed Oil atkuriamoji kaukė su juodgrūdės aliejumi

CHI Luxury Black Seed Oil atkuriamoji kaukė su juodgrūdės aliejumi Padidinti

CHI Luxury Black Seed Oil atkuriamoji kaukė su juodgrūdės aliejumi

Prekės ID: 33390
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 33390
Pirkėjų atsiliepimai: 3

12,99 €

Prekės ID: 33390
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 33390
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 147 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, maitinanti, atkūrimui/atstatymui, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą, puoselėja, švelnininimui, glotninanti, glotnina, stiprinamasis, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, daro plaukus lengviau valdomus, minkštinanti, palengvina plaukų iššukavimą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, tramdo šiaušimąsi
Produkto tipas Kaukė, Plaukų kaukė
Plaukų būklė/tipas Nualintiems, Sausiems, Silpniems, Pažeistiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su juodgrūdžių aliejumi (nigella), Su Hidrolizuotu Šilku, Su šilku, Su Šilko kompleksu, Su Šilko baltymais, Su Glicerinu, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vitaminais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Luxury Black Seed Oil Revitalizing Masque atkuriamoji kaukė intensyviai sudrėkina ir pamaitina nualintus, pažeistus plaukus.

Rūpestingai atrinktų veikliųjų medžiagų kompleksu papildytas produktas puoselėja ir lengvai sustiprina plaukus. Unikalus šio gaminio komponentas – tai egzotiškasis juodgrūdžių sėklų aliejus, nuo seno laikomas grožio eliksyru. Šiame augaliniame aliejuje gausu aminorūgščių, baltymų ir vitaminų, kurie padeda atkurti ir sustiprinti plaukus. Dėl to juo papildyta CHI Luxury Black Seed Oil kaukė atgaivina kiekvieną sruogą, suteikia plaukams minkštumo bei spindesio.

Speciali produkto formulė prasiskverbia giliai į plaukų vidų ir pastebimai regeneruoja sausas, nusilpusias ar pažeistas sruogas. Dėl to intensyviu kondicionuojančiu poveikiu pasižyminti CHI Luxury Black Seed Oil kaukė kaskart padeda tinkamai pasirūpinti plaukais. Ji atkuria ir saugo plaukus nuo pakartotinių pažeidimų, sugrąžina jiems natūralų glotnumą ir sveiką išvaizdą.

CHI Luxury Black Seed Oil plaukų kaukė suteikia išskirtinį komfortą ir efektyviai sustiprina kiekvieną sruogą. Tai priemonė, kuri lengvai ir greitai padeda atkurti plaukus. O tai užtikrina kerintį jų minkštumą, blizgesį bei elastingumą.

Pagrindiniai privalumai, kuriais pasižymi ši CHI Luxury kaukė:

  • atkuria ir palaiko optimalų plaukų drėgmės balansą;
  • aprūpina plaukus būtinomis maistinėmis medžiagomis;
  • pastebimai sustiprina plaukus iš vidaus;
  • švelnina ir glotnina plaukų paviršių;
  • leidžia lengviau suvaldyti nepaklusnias sruogas;
  • apsaugo nuo plaukų šiaušimosi ir vėlimosi;
  • pasižymi antioksidaciniu poveikiu;
  • saugo plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio;

CHI Luxury Black Seed Oil Revitalizing Masque atkuriamoji kaukė – tai priemonė, padedanti pasirūpinti plaukais nuo šaknų iki galiukų. Ji sustiprina silpnus, sausus bei pažeistus plaukus, suteikia jiems energijos ir gyvybingumo. O kerintis spindesys, natūralus plaukų lankstumas ir švelnumas liudija apie sveiką jų būklę.

Be parabenų. Be sulfatų. Be glitimo.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: tolygiai paskirstykite priemonę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų nuo vidurio iki galiukų. Palikite veikti 5–10 minučių, po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Dicetyldimonium Chloride, Glyceryl Stearate SE, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Polysorbate 60, Nigella Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, PEG-8 Methyl Ether Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetrimonium Chloride, Dimethiconol, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Sodium PCA, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, PPG-1 Trideceth-6, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Glycolic Acid, Fragrance (Parfum).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tolygiai paskirstykite priemonę ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų nuo vidurio iki galiukų. Palikite veikti 5–10 minučių, po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

CHI Luxury Black Seed Oil atkuriamoji kaukė su juodgrūdės aliejumi

CHI Luxury Black Seed Oil atkuriamoji kaukė su juodgrūdės aliejumi

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui