Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6 maitinantis šampūnas plaukams

Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6 maitinantis šampūnas plaukams Padidinti

Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6 maitinantis šampūnas plaukams

Prekės ID: 65140
Prekės ID: 65140

17,49 €

Prekės ID: 65140
Prekės ID: 65140

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 500 ml., 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, maitinanti, prideda sveiką blizgesį, daro plaukus lengviau valdomus, stiprinamasis, raminanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, drėkinimui
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Juodaisiais Pipirais, Su kviečių baltymais, Su Antioksidantais, Su Azulenu, Su flavonoidais, Su Ramunėlių aliejumi, Su Rožių Aliejumi, Su Vitaminais, Su vitaminu C
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6 švelni maistinių medžiagų turtinga formulė palieka plaukus švarius, žvilgančius ir pamaitintus. Puikiai tinka kasdieniam naudojimui, palengvina plaukų valdymą, stiprina ir nesausina galvos odos.

Juoduosiuose pipiruose esantys kviečių baltymai ir antioksidantai pastebimai maitina, ramina ir stimuliuoja, teigiamai veikia plaukus ir galvos odą. Raminamieji azulenai ir flavonoidai, esantys ramunėlėse ir Damasko rožėse, sumažina galvos odos sausumą. Bush Tomato, kuriame gausu likopeno ir vitamino C, maitina plaukus, pastebimai padidina paklusnumą ir stiprumą.

Kaip naudoti: ant drėgnų plaukų užtepkite šampūną ir švelniai įmasažuokite į plaukus bei galvos odą, kruopščiai išskalaukite. Puikiai tinka kasdieniam naudojimui visų tipų plaukams. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite su „Grown Alchemist“ kondicionieriumi.

Aqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate (*Plant/Plante), Caprylyl/Capryl Glucoside (*Plant/Plante), Coco-Glucoside (*Plant/Plante), Cellulose (*Plant/Plante), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Phytate (*Plant/Plante), Pelargonium Graveolens (Rose Geranium/Géranium Rose) Oil, Tocopherol (Vitamin E/Vitamine E) (*Plant/Plante), Solanum Centrale (Bush Tomato/Tomate du Bush) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Piper Nigrum (Black Pepper/Poivre Noir) Seed Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage/Sauge Sclarée) Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Hydrolyzed Vegetable Protein (*Plant/Plante), Linalool (*Plant/Plante), Geraniol (*Plant/Plante), Citronellol (*Plant/Plante). (*Plant Derived/Dérivé des Plantes). GA006-73-03T.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: ant drėgnų plaukų užtepkite šampūną ir švelniai įmasažuokite į plaukus bei galvos odą, kruopščiai išskalaukite. Puikiai tinka kasdieniam naudojimui visų tipų plaukams. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite su „Grown Alchemist“ kondicionieriumi.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6 maitinantis šampūnas plaukams

Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6 maitinantis šampūnas plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui