Maria Nila Pure Volume Set rinkinys (šampūnas 500 ml. + kondicionierius 500 ml.)

Nauja Nemokamas siuntimas Maria Nila Pure Volume Set rinkinys (šampūnas 500 ml. + kondicionierius 500 ml.) Padidinti

Maria Nila Pure Volume Set rinkinys (šampūnas 500 ml. + kondicionierius 500 ml.)

Prekės ID: 85502
Prekės ID: 85502

72,49 €

Prekės ID: 85502
Prekės ID: 85502

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, drėkinimui, maitinanti, apimčiai, suteikiantis apimties, apsauga nuo saulės, apsaugo, stiprinamasis, gaivinanti, spalvai išlaikyti, atkūrimui/atstatymui, grąžina gyvybingumą, neapsunkina, suteikia elastingumo, glotnina, glotninanti, švelnininimui
Produkto tipas Šampūnas, Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Ploniems, Dažytiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės netestuojama su gyvūnais, Tinka veganams, Be Parabenų, Be Sulfatų, Su Vertingais Kompleksais, Su Vitaminais, Su vitaminu B5, Su UV filtru, Su kviečių baltymais, Apsaugo nuo karščio formavimo metu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

„Maria Nila Care & Style“ – tai šešių linijų spalvų apsaugančių priežiūros priemonių asortimentas. Visi plaukų tipai yra unikalūs ir reikalauja skirtingo gydymo. Kiekviena linija turi savo veikliąją medžiagą, užtikrinančią, kad produktai tiktų jūsų konkrečiam plaukų tipui. Visi produktai yra be sulfatų, parabenų ir pagaminti iš 100% veganiškų ingredientų.

Maria Nila Pure Volume Shampoo apimties suteikiantis šampūnas su vitaminu B5 stiprina plonus plaukus, suteikia jiems daugiau apimties ir fiksavimo. Priemonė efektyviai valo plaukus ir galvos odą, suteikdama gaivumo. Sudėtyje esantis spalvos apsaugos kompleksas apsaugo plaukus nuo UV spindulių ir užtikrina plaukų spalvos išsaugojimą. Kviečių baltymai atkuria odelių sluoksnį ir mažina žalingą aplinkos poveikį.

Pagrindinės priemonės savybės:

  • 100 % veganiškas;
  • suteikia apimties ir stiprina plaukus; 
  • sukurta be parabenų ir sulfatų;
  • apsaugo plaukus nuo UV spindulių. 

Ploniems ir dažytiems plaukams visada reikia papildomos apimties. Jei nuolatinis plaukų kėlimas ir fiksuojamųjų priemonių naudojimas neduoda norimo rezultato, išbandykite Maria Nila Pure Volume Condtioner apimties suteikiantį kondicionierių! Priemonėje yra vitamino B5, kuris pripildo plaukus gyvybingumo ir apimties, o specialus Color Guard kompleksas neleidžia greitai nusiplauti spalvai ir apsaugo pačius plaukus nuo išblukimo. Lengvos tekstūros kondicionierius akimirksniu sugrąžins jūsų plaukams gyvybingumą ir lengvumą.

Privalumai:

- suteikia ploniems plaukams apimties ir elastingumo;
- suteikia plaukams gyvybingumo;
- apsaugo spalvą nuo blukimo;
- neturi parabenų, sulfatų, silikonų;
- apsaugo plaukus nuo UV spindulių, laisvųjų radikalų ir aukštos temperatūros formavimo metu.

Rinkinyje rasite: Maria Nila Pure Volume Condtioner plaukų kondicionierius 500 ml. + Maria Nila Pure Volume Shampoo plaukų šampūnas 500 ml.

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti:

Šampūnas: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Kondicionierius: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Shampoo:aqua (water)sodium lauroyl methyl isethionatecocamidopropyl betainesodium lauryl sulfoacetatedisodium laureth sulfosuccinatehelianthus annuus seed extractpanthenolglycerinamodimethicone/morpholinomethyl silsesquioxane copolymerhydrolyzed vegetable protein pg–propyl silanetrioltrideceth-5bambusa vulgaris (bamboo) extracthydrolyzed wheat proteinpropylene glycolpeg–150 pentaerythrityl tetrastearatequaternium-95retinyl palmitate/carrot polypeptide & ascorbic acid/orange/citrus limon/citrus aurantifolia polypeptides & tocopherol/wheat polypeptidesppg–2 hydroxyethyl cocamideethyltrimonium chloride methacrylate/hydrolyzed wheat protein copolymerguar hydroxypropyltrimonium chloridepropanediolPhenylpropanolpantolactoneparfum (fragrance)benzyl alcoholbenzyl salicylatelinaloolhexyl cinnamalcitronellolpotassium sorbatebutylene glycolphenoxyethanolpentaerythrityl tetra–di–t–butyl hydroxyhydrocinnamatemethylisothiazolinonelactic acidsodium chloridedisodium edtacitric acidci 16255ci 61585 Conditioner:Cetearyl Alcohol, Ppg-3 Benzyl Ether Myristate, Behentrimonium Chloride, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Dimethicone, Panthenol, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Lactic Acid, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Trideceth-5, Glycerin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dimethiconol, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Dehydroacetic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Quaternium-95, Benzyl Salicylate, Citronellol, Propanediol, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/Hydrolyzed Wheat, Pentaerythrityl Tertra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phyllostachys Nigra Leaf Extract, Citric Acid, Ci 16255, Ci 61585, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Sodium Chloride.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Šampūnas: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Kondicionierius: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės ir nuskalaukite vėsiu vandeni

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius
Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Maria Nila Pure Volume Set rinkinys (šampūnas 500 ml. + kondicionierius 500 ml.)

Maria Nila Pure Volume Set rinkinys (šampūnas 500 ml. + kondicionierius 500 ml.)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui