MIRA Our Nature By Basia šampūnas su gintaru sausiems/lūžinėjantiems plaukams

MIRA Our Nature By Basia šampūnas su gintaru sausiems/lūžinėjantiems plaukams Padidinti

MIRA Our Nature By Basia šampūnas su gintaru sausiems/lūžinėjantiems plaukams

Prekės ID: 78711
Prekės ID: 78711

14,99 €

Prekės ID: 78711
Prekės ID: 78711

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 300 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, nuvalo, valymui, puoselėja, stiprinamasis, stiprina plaukų folikulus, drėkinimui, glotnina, glotninanti, pašalina riebalių perteklių, augimo skatinimui, subalansuoja, apsauga nuo saulės, apsaugo, nuo plaukų slinkimo, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, maitinanti, nuo pleiskanų
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Silpniems, Trapiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su gintaro ekstraktu, Su kalciu, Su Magniu, Su inulinu, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su jojoba, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su mikroelementais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Plaukų priežiūros rutina yra labai svarbus dalykas tiek moters, tiek vyro kasdienybėje. Gražūs plaukai atskleidžia nepakartojamą ir dėmesį patraukiantį įspūdį. Pasirinkus tinkamas priemones plaukų priežiūros rutina tampa itin paprasta, o efektas nepakartojamai nuostabus. Šis MIRA Our Nature By Basia šampūnas su gintaru pasirūpins sausais ir lūžinėjančiais plaukais.

MIRA Our Nature By Basia šampūno sudėtyje esantis gintaras yra itin svarbių organizmui mikroelementų – kalcio, kalio, geležies, magnio, silicio – šaltinis. Šių ingredientų dėka gintaras stiprina, glotnina plaukus, neleidžia jiems riebaluotis ir skatina augimą. Inulinas pasižymi drėkinančiu poveikiu. Jis taip pat yra atsakingas už tinkamo galvos odos mikrobiomo palaikymą. Glicerinas ne tik intensyviai drėkina plaukus, bet ir apsaugo juos nuo UV spindulių. Jojobos aliejus apsaugo nuo plaukų slinkimo, galiukų skilinėjimo ir mažina trapumą. Vitaminas E efektyviai maitina, stiprina plaukų svogūnėlius ir naikina pleiskanas.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kiap naudoti: užtepkite nedidelį kiekį šampūno ant drėgnos galvos odos ir plaukų, švelniai masažuokite, kol susidarys putos, tada nuplaukite vandeniu. Norint geriau išvalyti, patartina procedūrą pakartoti du kartus.

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glycerin, Amber Extract, Inulin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kiap naudoti: užtepkite nedidelį kiekį šampūno ant drėgnos galvos odos ir plaukų, švelniai masažuokite, kol susidarys putos, tada nuplaukite vandeniu. Norint geriau išvalyti, patartina procedūrą pakartoti du kartus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

MIRA Our Nature By Basia šampūnas su gintaru sausiems/lūžinėjantiems plaukams

MIRA Our Nature By Basia šampūnas su gintaru sausiems/lūžinėjantiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui