Nacomi Hair Conditioner Regenerating maitinantis ir atkuriantis kondicionierius plaukams

Nacomi Hair Conditioner Regenerating maitinantis ir atkuriantis kondicionierius plaukams Padidinti

Nacomi Hair Conditioner Regenerating maitinantis ir atkuriantis kondicionierius plaukams

Prekės ID: 69784
Prekės ID: 69784

7,99 €

Prekės ID: 69784
Prekės ID: 69784

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Maitinanti, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, nuo plaukų slinkimo, augimo skatinimui, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, sumažina odos pleiskanojimą , drėkinimui, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, stiprinamasis, minkštinanti, palengvina plaukų iššukavimą, glotnina, glotninanti, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Pažeistiems, Ploniems, Sausiems
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Avokadų aliejumi, Su Makadamijos Aliejumi, Su Šilko baltymais, Su Keratinu, Su Elastinu, Su Jūros Kolagenu, Su Glicerinu, Su Pantenoliu
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nacomi Hair Conditioner Regenerating kondicionierius maitina ir atkuria plaukus.

Avokadų, inka inči ir makadamijos aliejų mišinys įsiskverbia į plauko struktūrą, visapusiškai maitindamas juos nuo šaknų iki galiukų, suteikdamas sveiką išvaizdą. Be to, jis uždaro poras, sukurdamas natūralų apsauginį filtrą nuo žalingo išorinių veiksnių poveikio. Taip parinkti ingredientai gerina galvos odos būklę, todėl ženkliai sumažėja plaukų slinkimas ir skatinamas augimas. Be to, jie apsaugo nuo galiukų skilinėjimo ir palaiko kovą su pleiskanomis ir psoriaze.

Šilko baltymai ir keratinas yra idealūs ingredientai silpnų ir pažeistų plaukų priežiūrai. Jie prasiskverbia į plaukus ir įsilieja į jų struktūrą, intensyviai drėkindami ir maitindami. Tai pastebimai sustiprina juos ir daro lankstesnius bei elastingesnius. 

Hidrolizuotas jūrinis elastinas yra atsakingas už plaukų elastingumą. Jis stiprina juos, daro minkštus ir palengvina šukavimą. Elastinas veikia plauko paviršių, sukurdamas apsauginę plėvelę, kuri apsaugo nuo pernelyg didelio drėgmės praradimo ir neigiamo išorinių veiksnių poveikio.

Kolageno kiekio sumažėjimas prisideda prie bendro plaukų susilpnėjimo, kurie tampa blankūs, trapūs ir, deja, dideliais kiekiais slenka. Natūralus jūrinis kolagenas puikiai drėkina ir padeda atstatyti kolageno skaidulas.

Glicerinas giliai ir ilgai drėkina. Jis apsaugo nuo drėgmės praradimo. Intensyviai lygina ir regeneruoja pažeistus, plonus, lūžinėjančius ir sausus plaukus. Kartu su glikogenu ir natrio PCA atkuria optimalią hidrataciją ir padeda ją išlaikyti ilgą laiką.

Pantenolis apsaugo plaukus nuo mechaninių pažeidimų ir išorinių veiksnių, intensyviai drėkina ir regeneruoja.



Kaip naudoti: sukratykite pakuotę ir įmasažuokite kondicionierių į ką tik išplautus, drėgnus plaukus, palikite 2-3 minutes, tada kruopščiai išskalaukite.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Parfum, Soluble Collagen, Citric Acid, Hydrolyzed Silk, Propylene Glycol, Honey Extract, Sodium PCA, Dehydroacetic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hydrolyzed Elastin, Glycogen, Serine.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: sukratykite pakuotę ir įmasažuokite kondicionierių į ką tik išplautus, drėgnus plaukus, palikite 2-3 minutes, tada kruopščiai išskalaukite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

Nacomi Hair Conditioner Regenerating maitinantis ir atkuriantis kondicionierius plaukams

Nacomi Hair Conditioner Regenerating maitinantis ir atkuriantis kondicionierius plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui