Revolution Haircare Plex Bond Restore Toner Kit rinkinys plaukų spalvai paryškinti

Revolution Haircare Plex Bond Restore Toner Kit rinkinys plaukų spalvai paryškinti Padidinti

Revolution Haircare Plex Bond Restore Toner Kit rinkinys plaukų spalvai paryškinti

Prekės ID: 74360
Prekės ID: 74360

12,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 74360
Prekės ID: 74360

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 90 ml., Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Plaukų dažymui, neutralizuoja geltonus atspalvius, atkūrimui/atstatymui, apsaugo, nuo lūžinėjimo, nuo lūžinėjimo, suteikia natūralų efektą, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, maitinanti, minkštinanti
Produkto tipas Plaukų dažai, Priemonė plaukų dažymui
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Tinka veganams, Su Augaliniais Baltymais, Su Baltymais, Su Amino rūgštimi, Su Argininu, netestuojama su gyvūnais, Be Sulfatų, Su Vertingomis Rūgštimis
Saugos instrukcija Plaukų dažymo priemonė (Paskaitykite saugumo instrukciją)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ryškesnė blondinė, drąsesnė brunetė! Norite pasiekti šviesių ir tamsesnių plaukų atspalvio pagerinimą naudojant novatorišką salono standartinę apsaugą ir priežiūrą? Rinkitės šį Revolution Haircare Plex Bond Restore Toner Kit rinkinį, kuris paryškina plaukų spalvą. Jis suteiks plaukams intensyvios spalvos ir stipraus žvilgesio.

Priemonė padeda neutralizuoti geltonus tonus, atkurti pažeistus plaukus ir apsaugoti nuo lūžinėjimo. Revolution Haircare Plex Bond Restore Toner Kit sukuria natūralų plaukų blizgesį, maitina ir minkština plaukus. Priemonė yra pagaminta iš augalinių baltymų ir aminorūgščių. Argininas esantis priemonėje apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo.

Į rinkinį įeina: tonuojantis kremas su spalva 25 ml., aktyvinamoji emulsija 50 ml., maitinamasis nenuplaunamas kondicionierius 15 ml.

Netestuojama su gyvūnais. Tinka veganams. Be sulfatų.

Prekės dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje. Atspalvis gali skirtis, priklausomai nuo ekrano savybių.


Kaip naudoti: supilkite kreminės spalvos tūbelės turinį į emulsiją ir užfiksuokite antgalio dangtelį. Kruopščiai suplakite. Užtepkite ant plaukų. Palikite spalvą 20 minučių ir nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Užtepkite kondicionierių. Jo nuplauti nereikia. 

Toner - Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Ethanolamine, Laureth-3, Sodium Laureth Sulfate, Glyceryl Stearate SE, Sodium Sulfate, Decyltetradecanol, Sodium Lauryl Sulfate, Cera Alba (Beeswax + Cire d’abeille), Sodium Sulfite, Parfum (Fragrance), Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Ascorbic Acid, Etidronic Acid, Hydrolyzed Keratin, Resorcinol, m-Aminophenol, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate. Developer - Aqua (Water Eau), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate, Acetaminophen, Etidronic Acid, Tocopherol. Leave in cream - Aqua (Water Eau), Dicaprylyl Ether, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Arginine, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Polyglyceryl-3 Caprate/Caprylate/Succinate, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Vegetable Protein, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Betaine, Hydroxypropyl Guar, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Tocopherol, Potassium Sorbate, Helianthus Annuus Seed Oil.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: supilkite kreminės spalvos tūbelės turinį į emulsiją ir užfiksuokite antgalio dangtelį. Kruopščiai suplakite. Užtepkite ant plaukų. Palikite spalvą 20 minučių ir nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Užtepkite kondicionierių. Jo nuplauti nereikia. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dažai

Produktas skirtas vyresniems nei 16 metų asmenis. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite instrukciją. Būtina atlikti alergijos testą 48 valandos iki produkto naudojimo. Laikinos „juodosios henna“ tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką. Nenaudokite šio produkto: blakstienų ar antakių dažymui; jei galvos oda yra jautri ar pažeista; jei yra išbertas Jūsų veidas; jei esate turėję alerginių reakcijų po ankstesnių dažymų. Vengti kontakto su akimis! Jei produktas patenka į akis plauti šiltu vandeniu! Naudoti apsaugines pirštines. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Parašyti atsiliepimą

Revolution Haircare Plex Bond Restore Toner Kit rinkinys plaukų spalvai paryškinti

Revolution Haircare Plex Bond Restore Toner Kit rinkinys plaukų spalvai paryškinti

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui