Sol De Janeiro Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Shampoo stiprinantis ir glotninantis šampūnas plaukams

Sol De Janeiro Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Shampoo stiprinantis ir glotninantis šampūnas plaukams Padidinti

Sol De Janeiro Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Shampoo stiprinantis ir glotninantis šampūnas plaukams

Prekės ID: 67436
Prekės ID: 67436

27,49 €

Prekės ID: 67436
Prekės ID: 67436

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 295 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, atkūrimui/atstatymui, giliai valantis, drėkinimui, nuo plaukų slinkimo, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, neapsunkina, stiprinamasis, glotnina, glotninanti, apsaugo, maitinanti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Ploniems
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams
Viršutinės natos Pistacijos, Migdolai
Vidurinės natos Heliotropas, Jazminas
Žemutinės natos Vanilė, Karamelė, Sandalmedis
Ypatybės Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais, Be Parabenų, be Glitimo, Be Sulfatų, Su Vertingaisiais aliejais, Su Keratinu, Su Buriti aliejumi, Su selenu, Su Brazilijos riešutu, Su Vertingais Kompleksais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Sol De Janeiro Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Shampoo sprendžia plonų ir vidutinio plonumo plaukų problemas: atstato žalą, sausumą, slinkimą, išsišakojusius galiukus ir neapsunkina jų. Kliniškai įrodyta, kad patentuota SOL Seal Technology™ su augaliniu keratinu ir plaukams sveiku Brazilijos grožio mišiniu išlygina ir atkuria plaukus. Praturtintas plaukams sveikais ingredientais – Brazilijos riešutų selenu ir buriti vaisių aliejumi, kad jie būtų puikiai maitinami. 

Sol De Janeiro Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Shampoo šampūnas yra saugus dažytiems plaukams. Braziliškų ingredientų mišinys padeda išvalyti plaukus nepašalinant drėgmės. Tinka veganams, be parabenų, be glitimo, be sulfatų, be bandymų su gyvūnais.

Pakuotė yra 100% perdirbama.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Rekomenduojama naudoti tos pačios linijos kondicionierių, siekiant pasiekti geriausius rezultatus.

Water (Aqua), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Fragrance, Glycol Distearate, Cocamide MIPA, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Bertholletia Excelsa (Brazil Nut) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Grandiflorum (Cupuaçu) Seed Butter, Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Euterpe Oleracea (Açaí) Fruit Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Gardenia Jasminoides Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Glucoside, Coconut Acid, Isopropanolamine, Polyquaternium-7, Algin, Chitosan, Xanthan Gum, Carrageenan, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Isethionate, Sodium Formate, Sodium Glycolate, Maltodextrin, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sorbitan Oleate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Rekomenduojama naudoti tos pačios linijos kondicionierių, siekiant pasiekti geriausius rezultatus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Sol De Janeiro Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Shampoo stiprinantis ir glotninantis šampūnas plaukams

Sol De Janeiro Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Shampoo stiprinantis ir glotninantis šampūnas plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui