Steve's No Bull***t Hair Styling Box rinkinys plaukams (250 ml. šampūnas + 35 ml. formavimo priemonė + 250 ml. purškiklis)

Nauja Nemokamas siuntimas į paštomatą Steve's No Bull***t Hair Styling Box rinkinys plaukams (250 ml. šampūnas + 35 ml. formavimo priemonė + 250 ml. purškiklis) Padidinti

Steve's No Bull***t Hair Styling Box rinkinys plaukams (250 ml. šampūnas + 35 ml. formavimo priemonė + 250 ml. purškiklis)

Prekės ID: 86215
Prekės ID: 86215

42,49 €

Prekės ID: 86215
Prekės ID: 86215

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Plaukų plovimui, nuvalo, valymui, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, apimčiai, glotnina, glotninanti, maitinanti, drėkinimui, minkštinanti, augimo skatinimui, pašalina riebalių perteklių, suteikiantis apimties, modeliavimui/formavimui, pakelianti, tekstūrai išryškinti, skatina riebalų deginimą, energizuoja, suteikia matinį efektą, neapsunkina
Produkto tipas Šampūnas, Purškiklis, Plaukų dulksna, Plaukų priežiūros priemonė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Keratinu, Su Pantenoliu, Su Alantoinu, Su Ricinos aliejumi, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su argano aliejumi, Su Kofeinu, Su Alavijo ekstraktu, Su Vertingaisiais ekstraktais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Plaukų priežiūros rutina yra labai svarbus dalykas tiek moters, tiek vyro kasdienybėje. Gražūs plaukai atskleidžia nepakartojamą ir dėmesį patraukiantį įspūdį. Pasirinkus tinkamas priemones plaukų priežiūros rutina tampa itin paprasta, o efektas nepakartojamai nuostabus. Šis Steve's No Bull***t Hair Styling Box rinkinys pasirūpins Jūsų plaukais.

Rinkinyje:

Steve's No Bull***t Shampoo for Everything šampūnas vyrams 250 ml. Tai šampūnas, suteikiantis vyriškiems plaukams nepriekaištingos švaros, žvilgesio ir glotnumo. Šios priemonės formulėje yra ne tik maitinančių, drėkinančių ir minkštinančių ingredientų, bet ir skatinančių plaukų augimą ir blizgesį. Sudėtyje yra hidrolizuoto keratino, argano aliejaus, kofeino ir alavijo lapų ekstrakto. Šampūnas valo, švelniai pašalina nešvarumus, riebalų perteklių ir formavimo priemones. Taip pat suteikia apimties, spindesio.

Steve's No Bull***t Hair Styling Powder purškiama formavimo priemonė plaukams 35 ml. Priemonė suteikia apimties ir padeda suformuoti plaukus. Taip pat pakelia plaukus ties šaknimis ir leidžia lengvai bei greitai sukurti tūrinę šukuoseną. Priemonės sudėtyje esančios veikliosios medžiagos maitina plaukus, pašalina riebalų perteklių, suteikia energijos ir spindesio.

Steve's No Bull***t Sea Salt Spray plaukų purškiklis su jūros druska vyrams 250 ml. Priemonės formulė sudaryta iš 87% natūralios kilmės ingredientų. Šis druskos purškiklis suteikia plaukams apimties, tekstūros ir matinę išvaizdą. Priemonės formulė papildyta keratinu, pantenoliu, alantoinu, ricinos aliejumi. Lengvos tekstūros purškiklis neapsunkina plaukų.

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti:

Šampūnas: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Formavimo priemonė: užpurkškite priemonę ant sausų plaukų 5-10 cm atstumu, tada įmasažuokite pirštais.

Purškiklis: purkškite priemonę ant ką tik išplautų, drėgnų arba sausų plaukų. Išdžiovinkite ir formuokite pagal pageidavimą.

Šampūnas: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Niacinamide, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Pearl, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Disodium EDTA, Glycerin, PPG-6, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Parfum / Fragrance. Formavimo priemonė: SILICA SILYLATE, HYDRATED SILICA, MALTODEXTRIN, AQUA, METHYLPROPANEDIOL, PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, PHENYLPROPANOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL Purškiklis: AQUA, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., POLYSORBATE 80, C13-15 ALKANE, HYDROLYZED KERATIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, ALLANTOIN, PANTHENOL, POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE, PARFUM, PHENOX YETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERIN, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, SORBIC ACID, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, LINALOOL.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Šampūnas: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. Formavimo priemonė: užpurkškite priemonę ant sausų plaukų 5-10 cm atstumu, tada įmasažuokite pirštais. Purškiklis: purkškite priemonę ant ką tik išplautų, drėgnų arba sausų plaukų. Išdžiovinkite ir formuokite pagal pageidavimą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Plaukų dulksna
Purškiklis
Šampūnas
Plaukų priežiūros priemonė

Parašyti atsiliepimą

Steve's No Bull***t Hair Styling Box rinkinys plaukams (250 ml. šampūnas + 35 ml. formavimo priemonė + 250 ml. purškiklis)

Steve's No Bull***t Hair Styling Box rinkinys plaukams (250 ml. šampūnas + 35 ml. formavimo priemonė + 250 ml. purškiklis)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui